Detartraj periaj și airflow

Cabinet stomatologic Drumul Taberei Sector 6 București Detartraj periaj și airflow

Profilaxia dentară: detartraj, periaj profesional și AirFlow.

 

Detartraj, periaj și AIRFLOW

În cabinetul stomatologic din Drumul Taberei Sectorul 6 utilizăm ca formă de profilaxie, detartrajul cu ultrasunete, o formă modernă de îndepărtare a plăcii bacteriene după suprafața dentară.

Este o manoperă simplă și nedureroasă, foarte eficientă care se efectuează de către medicul dentist cu un aparat de detartraj  de ultimă generație  care prin vibrațiile sonice pe care le emană ajută la eliminarea depozitelor de tartru, a plăcii bacteriene și biofilmului de pe suprafața dinților atât de la nivelul gingiei cât și subgingival. Nu are efecte secundare. Recomandarea medicilor noștri stomatologi este ca această manoperă sa fie efectuată la fiecare 6 luni de zile, pentru a nu permite bacteriilor să vă afecteze sănătatea intraorală.

După îndepărtarea blocurilor de tartru cu ajutorul aparatului de detartraj, următoarea etapă constă în relizarea PERIAJULUI DENTAR.

Periajul profesional este realizat cu periuțe rotative speciale și cu ajutorul unor paste care curăță suprafețele dentare și ajută la lustruirea acestora după detartraj.

După finalizarea detartrajului și periajului profesionist, medici noștri speciliști recomandă realizarea procedeului numit AIRFLOW .

Aceasta manoperă este realizată in cadrul cabinetului nostru stomatologic din sectorul 6 și constă în utilizarea unui dispozitiv special din care iese un jet de aer comprimat, apă și pulbere foarte fină direct pe suprafața dintelui având scopul de a înlătura toate petele dentare și de a curăța spațiile interdentare.

Detartrajul, periajul și AIRFLOW-ul  sunt manopere pe care le efectuăm în cabinetul stomatologic din sectorul 6. Recomandarea medicilor noștri specialiști  este ca aceste manopere să fie realizate la un interval de 6 luni.

Vă asteptăm în cabinetul nostru stomatologic pentru aceste manopere de prevenție.

Manoperă Tarif Recomandare
Detartraj și periaj profesional ambele arcade AICI La 6 – 12 luni
Airflow ambele arcade AICI La 6 – 12 luni
Pachet igienizare ambele arcade AICI La 6 – 12 luni
Consultați întreaga lista de prețuri AICI 

Programează-te ONLINE pentru o igienizare! 

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !
Toate informațiile transmise prin intermediul acestui formular de contact sunt strict confidențiale și nu vor fi transmise altor parți. Confirmarea se va face telefonic după ce veți fi contactat de un reprezentant al nostru.