Microscopul dentar

Tratamente de canal la microscop în sectorul 6

În cadrul clinicii stomatologice avem medici specialiști endodonți care lucrează utilizând microscopul dentar Leica (de ultimă generație), folosind aparatură ultramodernă pentru salvarea dinților dvs.

Îndepărtarea banalului nerv, dacă nu este realizat cu ajutorul microscopului dentar  există riscul unor infecții ulterioare, de aceea vă recomandăm să alegeți un tratament endodontic realizat de medicul specialist cu aparatură modernă microscop dentar, apexlocatorului (pentru măsurarea corecta a dintelui), ace rotative de îndepătare a nervului, aparat de obturat.  

Microscopul dentar permite medicului stomatolog o mai bună acuratețe viziuală a câmpului operator. În ultimii ani folosirea microscopului dentar a crescut calitatea actului medical.

Microscopul dentar poate să fie folosit în chirurgie, endodonție (tratamente de canal la microscop), în tratamentul cariilor dentare, în șlefuirea dinților pentru realizarea coroanelor dentare.


Avantajele microscopului dentar :

dinte microscop 6

Permite o mărire a câmpului de lucru de până la 25 de ori.

-> medicul stomatolog poate observa detalii din structura dintelui, pe care nu le poate vedea cu ochiul liber

-> calitatea actului terapeutic este superior celui realizat fără microscop

-> în cazul cariilor dentare țesuturile dentare alterate sunt îndepărtate în totalitate

-> în cazul tratamentului de îndepărtare al nervului datorită vizibilității există numeroase avantaje (identificarea orificiilor de intrare în canale, identificarea perforațiilor radiculare, a fracturilor)

Cabinet stomatologic București Sector 6 utilizează microscopul dentar din dorința de a le oferi pacienților tratamente de calitate.


Microscop dentar sector 6

Programează-te ONLINE pentru un tratament de canal cu ajutorul microscopului dentar

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !
Categories: