Lucrări dentare

Cabinet stomatologic Drumul Taberei Sector 6 București Lucrări dentare

În cabinetul din Drumul Taberei Sector 6 echipa noastră de medici stomatologi specializați este gata să vină în întâmpinarea problemelor pe care le aveți, de la simple cazuri până la cazuri complexe de reface a întregii cavitați bucale.

În urma unei consultații stomatologice vom stabili ce afețiuni dentare aveți șl un plan de tratament adaptat nevoilor și bugetului dorit.

Coordonatorul lucrărilor dentare este Dr. Fătu împreună cu întreaga sa echipâ de medici specializați. Avem peste 10.000 de cazuri de reabilitări orale în cei peste 15 ani de când ne desfășurăm activitatea.

Realizăm toată gama de lucrări stomatologice

Pentru că ne dorim să vă redăm zâmbetul pe buze colaborăm cu tehnicieni specializați în fabricarea fațetelor dentare a coroanelor dentare prin tehnologi noi de tip CAD-CAM, tehnologia find de ultimă generație.

Ne diferențiem de celelalte cabinete stomatologice din Sectorul 6 prin utilizarea microscopului dentar sau a lupelor pentru realizarea manoperelor stomatologice și amprentarea digitală cu aparat ultraperformant astfel încât lucrările dentare realizate de noi sa fie la standarde cât mai înalte. 

Durata unui tratament de estetică dentară variază în funcție de dificultatea cazului clinic.

Vă așteptăm cu mare drag să ne cunoașteți, programați-vă ONLINE!

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !
Toate informațiile transmise prin intermediul acestui formular de contact sunt strict confidențiale și nu vor fi transmise altor parți. Confirmarea se va face telefonic după ce veți fi contactat de un reprezentant al nostru.