Implantul dentar

Implant dentar București

Cele mai ieftine implanturi dentare din București. Experiență de peste 13 ani. Medic supraspecializat în implantologie dentară. Medicul nostru specializat în implantologie dentară Dr. Fătu vă oferă cele mai performante sisteme de implanturi dentare, de la implant dentar clasic până la implanturi dentare realizate într-o zi. 

Dacă ai găsit articolul nostru înseamnă că ai căutat IMPLANT DENTAR BUCUREȘTI, preț implant dentar București, implant dentar toată gura, sperăm ca articolul de jos sa fie cât mai explicit pentru tine, iar dacă ai întrebări nu ezita să ne contactezi, fie telefonic fie pe email, îți vom răspunde cât putem de repede.

Echipa de medicii specializați în implantologie dentară coordonată de Dr. Fătu realizează implanturi dentare din anul 2008 având o vastă experiență atât în cazurile simple cât și în cazurile complexe. 


Prețurile implantelor dentare

Tipul implantului dentarPrețul implantului dentarCalitate
Implant dentar Standard300 €***
Implant dentar SkyClasic Bredent Germania500 €****
Implant dentar copaSKY Bredent Germania600 €*****
Tarifele implantelor dentare

Tarife coroană pe implant dentar

Coroană dentară – materialPrețul coroanei dentareEstetică
Coroană pe implant metalo-porțelan (cimentată) 200 €**
Coroană pe implant metalo-porțelan (însurubată) 270 €***
Coroană pe implant Zirconiu (tehnologie CAD-CAM)300 €****
Coroană pe implant Premium ceramică400 €*****
Tarifele coroanelor dentare realizate pe implanturi dentare

“Implant dentar într-o zi ” Fast&Fixed

Fast&Fixed (implant dentar Premium) – varianta cu 6 implanturi dentare și lucrare fixă provizorie în 24 de ore Fast&Fixed (implant dentar Premium) – varianta cu 4 implanturi dentare și lucrare fixă provizorie în 24 de ore
4500 – 4900€3500 – 3900 €
Fast&Fixed – implant dentar rapid

Etapele de tratament în cazul unui implant dentar și costul unui implant dentar

INTERVENȚIA de inserare a unui implant dentar nu este deloc traumatizantă sau dureroasă, aceasta este realizata sub anestezie locală, nefiind nevoie de anestezie generală.

Refacerea postoperatorie depinde de complexitatea intervenției chirurgicale.

Prima sedință:

Consultația: în cursul acesteia este evaluat statusul general și dento-padorontal al pacientului, sunt realizate amprente ale arcadelor dentare pentru modele de studiu, fotografii cu arcadele dentare.

Pacientul: va trebui să realizeze un set de radiografii la indicațiile medicului implantolog și un set de analize ale sangelui (în cazul intervențiilor mai complexe).

A doua sedință:

Medicul nostru implantolog va prezenta pacientului planul de tratament, iar împreună cu acesta vor lua cea mai bună decizie.

A treia sedință:

Reprezintă intervenția de aplicare a implantului dentar – anestezie, inserarea implantului dentar

A doua ETAPĂ

După aproximativ 2-3 luni (perioadă în care implantul se osteointegrează – organismul formează os în jurul implantului) pacientul revine în cabinetul stomatologic unde i se va aplica bontul de vindecare, urmând etapele protetice. 

Etapele protetice

amprenta, proba coroanei dentare și aplicare coroanei dentare pe implant

Ce este Implantul dentar ? 

Implantul dentar – reprezintă un dispozitiv din titan ce înlocuiește rădăcina dintelui pierdut, inserat la nivelul cavității bucale printr-o intervenție chirurgicală total NEDUREROASĂ.

Scopul implantelor dentare este acela de a reabilita aparatul dento-maxilar, prin refacerea masticației, foneticii, esteticii reușind astfel să ducă la înbunătățirea calității vieții pacientului.Implantologia dentară datorită modului spectaculos în care a evoluat, a revoluționat stomatologia și a venit în sprijinul pacienților care pot de acuma beneficia de lucrări fixe în detrimentul lucrărilor mobile.

Cât durează intervenția de inserare a unui implant dentar?

Inserția unui implant dentar durează între 20 de minute și 40 minute ăn funcție de dificultatea cazului clinic. 

AVANTAJELE implanturilor dentare  

În momentul în care se pierd unul sau mai mulți dinți aceștia trebuie înlocuiți, iar cea mai bună metodă fiind folosirea unor implanturi dentare.

În cazul purtătorilor de proteze totale, utilizarea implanturilor dentare îi ajută foarte mult în stabilitatea protezei dentare, cu alte cuvinte oferindu-le paciențiilor mai multă siguranță, eliminând teama unei eventuale desprinderi a lucrării.

Poate să înlocuiască unul sau mai mulți dinți fară să afecteze dinții vecini (in cazul unei lucrări clasice trebuiau scoși nervii dinților adiacenți spațiului edentat), impiedicând deasemenea resorbția osoasă ce produce în urma extracției dentare.

Din punct de vedere estetic implantul dentar este superior unui lucrari clasice, el imitând foarte bine aspectul unui dinte natural.

Respectând indicațiile medicului implantolog rezistența in timp a implantului dentar este superioară celorlalte tipuri de restaurări .

În cazul pacienților purtători de proteze mobile se pot realiza lucrări fixe cu ajutorul implanturilor dentare.

În cazul purtătorilor de proteze totale cu maxilare atrofiate, se pot utiliza un număr de 2-4 implanturi dentare care să sustină proteza dentara oferindu-i pacientului un confort și o siguranță sporită.

Nu există limită de vârstă, atâta timp cât pacientul este sănătos, se pot insera implanturi dentare.

Contraindicațiile implantului dentar

Starea de graviditate sau în perioada lactației.

Hipertensiune arterială majoră, diverse afecțiuni ale inimii, ciroze hepatice, diabet, insulinodependenți.

Igienă bucală deficitară, procese inflamatorii locale.

Fumatul scade durabilitatea / rezistența unui implant dentar.

Tratamente medicamentoase (anticoagulante, citostatice, bifosfonați).

Oferta osoasă insuficientă: înălțimea și grosimea osului disponibil – situație în care se poate recurge la adiție osoasă

Cazuri tratate cu ajutorul IMPLANTULUI DENTAR

  1. Proteză dentară pe implanturi, proteză pe 2 implanturi dentare – varianta simplă care ajută pacientul edentat total (fără dinți), limitat din punct de vedere financiar să beneficieze de o proteză mult mai stabilă în cavitatea bucală.

  1. Punte dentară fixată cu ajutorul implanturilor – necesită un număr de minim 4 – 6  implanturi dentare 

Programează-te ONLINE și te vom suna noi.

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !

Cele mai cautate articole

Categories:

Comments are closed.