Coroane din porțelan zirconiu ceramică – emax

Totul despre coroana dentară ? 

Cu o experiență de peste 10 ani, cabinetul nostru stomatologic din sectorul 6 vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare despre coroanele dentare

Coroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe care acoperă un dinte pentru a-i reda acestuia forma și dimensiunea normală, consolidând și îmbunătățind aspectul dintelui.

Coroanele dentare sunt necesare atunci când dintele este distrus într-o mare măsură iar plombele nu pot rezolva această problemă.

[jwplayer mediaid=”877″]

Tipuri de coroane dentare

În funcție de materialul din care sunt confecționate :

Coroanele din ceramică (porțelan) pe suport metalic (Cr-Ni, Cr-Co) sunt cele mai folosite în clinicile stomatologice din România datorită proprietaților dar și a costului mai accesibil, aspectul estetic al acestor coroane este acceptabil.

Coroanele din ceramică (porțelan) pe suport de zirconiu prin proprietățile sale zirconiul este tolerat de organismul uman, nu corodează, este alb ca și culoarea dinților deci se va obține o estetică excelentă, este foarte rezistent, nu este conductor termic, se prelucrează computerizat deci riscul de erori este eliminat. Avantaje – estetică superioară.

Coroane din ceramică presată fără suport metalic – E-MAX – aceste coroane neavând structura din metal arată foarte frumos (estetică superioară), dezavantajul lor este că nu pot suporta o presiune mare astfel că nu se pretează foarte bine la punți dentare pentru dinții posteriori care trebuie să suporte o presiune mult mai mare.

Echipa noastră încearcă să vină în întampinarea dvs. și vă oferă la prețuri rezonabile un zâmbet care să vă redea încrederea.

În cabinetul nostru stomatologic din sectorul 6 se realizează toata gama de coroane dentare din diverse materiale, astfel încât ne adaptăm bugetului dvs.

Coroane dentare ZIRCONIU (fara metal) 

Coroane dentare POTELAN  – E-MAX (fara metal)  

Coroane dentare PORTELAN cu suport metalic  

Fatete dentare – fatete din portelan / ceramica 

Programează-te ONLINE la cabinetul stomatologic din sectorul 6 și te vom suna noi !

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !
Categories:

Comments are closed.