Coroane dentare din ZIRCONIU

Coroanele dentare din zirconiu alături de coroanele dentare integral din ceramică reprezintă ultimă tehnologie în materie de estetică și cea mai în masură să ofere pacientului un zâmbet de Hollywood.

Tipuri de coroane dentare din zirconiu

În cadrul cabinetului stomatologic din sectorul 6, echipa noastră de medici stomatologi, folosește pentru acei dintre dumneavoastră care vă doriți un zâmbet natural, alb și frumos, coroanele dentare din ZIRCONIU.

Aceste coroane dentare sunt realizate printr-o tehnologie de ultimă generație CAD-CAM. 

  1. Coroane dentare integral din ZIRCONIU 
  2. Coroane dentare din zirconiu acoperit cu porțelan 
  3. Coroane dentare din zirconiu cu fațetă din porțelan 
Coroană dentară integral din ZIRCONIU  Coroană dentară din ZIRCONIU acoperit cu PORȚELAN  Coroană dentară din ZIRCONIU cu FAȚETĂ de PORȚELAN
Estetică ★★★★★Estetică ★★★★Estetică ★★★
Rezistență ★★★Rezistență ★★★Rezistență ★★★★★
Garanție 4 ani Garanție 4 ani Garanție 4 ani
Translucență ★★★★★Translucență ★★★Translucență ★★

De la minim ★ la maxim ★★★★★ 

Estetica – percepția pacientului

Rezistență mecanică pe care o prezintă aceste tipuri de coroane dentare, uneori este recomandat alegerea unei coroane de ZIRCONIU cu o rezistență mai mică DAR cu o estetică mai mare în zona frontală – coroană dentară integral din ZIRCONIU, iar în zona laterală ( zona măselelor) o coroană de zirconiu mai rezistentă cu o estetică mai mică – coroană dentară din ZIRCONIU cu FAȚETĂ de PORȚELAN.

Garanția – pacientul se va prezenta la controale din 6 în 6 luni, pentru igienizare și pentru verificarea coroanelor dentare, în cazul puțin probabil în care se vor sparge, modifica la culoare, acele coroane vor fi schimbate / reparate fără nici un cost suplimentar.

*în cazul pacienților cu bruxism, garanția nu acoperă reparația coroanelor dentare, percepându-se un cost suplimentar pentru materialele folosite și tehnician.

Translucență – trebuie sa fie cât mai apropiată de a dinților naturali. 

Etapele clinice pentru realizarea coroanelor dentare

1. Consultația realizată în cabinetul nostru stomatologic din sectorul 6 

2. Prepararea dintelui pentru realizarea lucrării dentare, respectiv slefuirea dintelui. (uneori dinții trebuie devitalizați)

3. Realizarea unei lucrări provizorii pe care pacientul o va purta până în momentul în care se vor cimentat coroanele din ZIRCONIU

4. Amprentarea și alegerea culorii viitoarei coroane dentare

5. Realizarea coroanei dentare din ZIRCONIU 

6. Proba în cavitatea bucală 

7. Cimentarea în cavitatea bucală a coroanei dentare

Cazuri clinice – coroane dentare din ZIRCONIU

Pacientul s-a prezentat în clinica noastră stomatologică din sectorul 6, dorind să își imbunătățească aspectul estetic al dinților. Caz clinic complex, care a presupus devitalizarea dinților, realizarea de implanturi dentare, slefuirea dinților restanți și îmbracarea lor cu ajutorul coroanelor din zirconiu.

Aspect inițial si aspect final al coroanelor dentare de ZIRCONIU
Premolar acoperit de o coroană de ZIRCONIU
Coroane dentare ZIRCONIU
Caz clinic complex realizat de echipa cabinetului nostru stomatologic

Cabinetul nostru stomatologic vă recomandă acest tip de coroane dentare, materialul folosit asigurând un aspect natural, sănătos al gingiilor și astfel dispare acel aspect “cenusiu”, vizibil la coroanele din porțelan pe suport metalic.

Programează-te pentru un consult în vederea realizării unor coroane dentare din ZIRCONIU în sectorul 6

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !
Categories: