Despre Noi

Cabinet stomatologic sector 6

Cabinet stomatologic situat în sectorul 6 în zona Mall AFI Cotroceni, Drumul Taberei vă urează bun venit pe pagina noastră! Sperăm să ne cunoașteti, de aceea vă asigurăm că prioritatea noastră principală este de a vă asigura confortul, și să vă garantăm calitatea serviciilor noastre stomatologice aceasta fiind asigurată de cele mai bune materiale, aparatură ultramodernă, de laboratoare de tehnica dentară certificate UE și de o echipă de medici stomatologi extraordinară.

Cabinetul stomatologic a fost inființat în anul 2008 din dorința de a le oferi pacienților tratamente stomatologice realizate la cele mai înalte standarde și la prețuri accesibile.

În toți acești ani ce au trecut am adus mii de zâmbete pe fața pacienților care ne-au trecut pragul, dovadă stau părerile pacienților mulțumiți.

Investim foarte mult în echipa noastră de medici stomatologi, participând la numeroase cursuri în țară și în străinătate. În cabinetul stomatologic din Drumul Taberei medicii noștri doresc să colaboreze cu dumneavoastră pentru a crea un plan de tratament personalizat nevoilor și posibilităților fiecărui pacient.

Cabinetul nostru stomatologic este dedicat tuturor pacienților (fie adulți fie copii) care își doresc un tratament stomatologic de calitate și la un preț decent, de aceea medici noștri stomatologi lucrează în echipă, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Dorim să vă asigurăm că o să beneficiați de un tratament stomatologic la cel mai înalt nivel profesional.

Echipa noastră de medici stomatologi având o experiență de peste 10 ani, vine în întâmpinarea problemelor dentare pe care le aveți, realizând de la urgențe stomatologice la cazuri complexe.

În cadrul cabinetului stomatologic din sectorul 6 Drumul Taberei, medicii realizează de la simple plombe de compozit la coroane dentare, proteze dentare, proteze dentare scheletate, implanturi dentare, dinți în 24 de ore, tratamente endodontice la microscop, tratamente stomatologice pentru copii, aparate ortodontice, urgențe stomatologice.

Vă asteptăm cu drag să ne cunoașteți echipa de medici stomatologi specialiști.

Programează-te ONLINE

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !