Despre Noi

Cabinet stomatologic sector 6 Drumul Taberei


Cabinet stomatologic situat în sectorul 6 în zona Mall AFI Cotroceni, Drumul Taberei vă urează bun venit pe pagina noastră! Suntem o echipă de medici stomatologi specializați în tratamentele stomatologice. Sperăm să ne cunoașteti, de aceea vă asigurăm că prioritatea noastră principală este de a vă asigura confortul, și să vă garantăm calitatea serviciilor noastre stomatologice aceasta fiind asigurată de cele mai bune materiale, aparatură ultramodernă, de laboratoare de tehnica dentară certificate UE și de o echipă de medici stomatologi extraordinară.

Cabinetul stomatologic a fost inființat în anul 2008 din dorința de a le oferi pacienților tratamente stomatologice realizate la cele mai înalte standarde și la prețuri accesibile. Echipa noastră de medici stomatologi este composă din medici: implantologi, chirurgie dentară, endodonție sub microscop, stomatologie generală, ortodonție.

În toți acești ani ce au trecut am adus mii de zâmbete pe fața pacienților care ne-au trecut pragul, dovadă stau părerile pacienților mulțumiți.

Investim foarte mult în echipa noastră de medici stomatologi, participând la numeroase cursuri în țară și în străinătate. În cabinetul stomatologic din Drumul Taberei medicii noștri doresc să colaboreze cu dumneavoastră pentru a crea un plan de tratament personalizat nevoilor și posibilităților fiecărui pacient.

Cabinetul nostru stomatologic este dedicat tuturor pacienților (fie adulți fie copii) care își doresc un tratament stomatologic de calitate și la un preț decent, de aceea medici noștri stomatologi lucrează în echipă, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Dorim să vă asigurăm că o să beneficiați de un tratament stomatologic la cel mai înalt nivel profesional.

În cadrul cabinetului stomatologic din sectorul 6 Drumul Taberei, medicii realizează de la simple plombe de compozit la coroane dentare, proteze dentare, proteze dentare scheletate, implanturi dentare, dinți în 24 de ore, tratamente endodontice la microscop, tratamente stomatologice pentru copii, aparate ortodontice, urgențe stomatologice.

Vă asteptăm cu drag să ne cunoașteți echipa de medici stomatologi specialiști (stomatologie generală, chirurgie dentară, implantologie, endodonție sub microscop, ortodonție, stomatologie copii).Trimite-ne o solicitare online și te vom contacta noi. 

Vă rugăm să ne specificați secțiunea la care doriți programare !